Članska ekipa Felix Zasavje je v petek, 13.4.2018, v 18. krogu ŽELŽenske Extra Lige gostovala pri tretjeuvrščeni ekipi Pomurje, ki bo v sezoni 2017/18 tudi gostila zaključni turnir najboljših štirih ekip v ligi. Prekmurke so bile boljše od Zasavk z rezultatom 63 proti 29.

ŽEL – Ženska Extra Liga, 18. krog, Pomurje – FELIX ZASAVJE 63:29 (21:5, 10:0, 21:14, 11:10) 

Strelke za Felix Zasavje: Tjaša Erman 7, Lea Bartelme 5, Tjaša Muhovic 4, Semra Huremkič 4, Lucija Guzaj 3, Eva Čop 3, Maja Avbelj 2 in Špela Kosem 1

Zasavke so slabše pričele s tekmo in so že v prvih minutah tekme dovolile domačim igralkam, da so se razigrale in si že v prvi četrtini priborile veliko prednost. V drugi četrtini so igralke Felix Zasavje povsem odpovedale v napadu, saj niso dosegle nobene točke, Prekmurke pa so bile prav tako skromne, saj so zabeležile zgolj 10 točk. Kljub temu pa je prednost domače ekipe po koncu prvega polčasa znašala že 26 točk. V tretji četrtini sta obe ekipi prikazali boljšo igro v napadu, igralke Pomurja so uspele še povišati prednost iz prvega polčasa, ki so jo v zadnjih desetih minutah ohranile in zasluženo slavile 13. zmago v sezoni. Ekipa Felix Zasavje je v letošnji sezoni zabeležila 8 zmag in 10 porazov, kar je odličen rezultat za mlado zasavsko ekipo.

Izjava igralke Tjaše Erman“Danes smo igrale zelo slabo. V prvem polčasu se nismo dovolj trudile in smo zato igrale zelo slabo. V drugem polčasu pa smo igrale boljše, seveda pa ne tako kot znamo in kakor ponavadi igramo.”

Vse pravice pridržane 2014, Športno društvo Felix