V soboto, 17.6.2017, je v mestnem parku v Trbovljah potekal zasavski sejem športa, kjer so se predstavila različni športni klubi in društva, ki delujejo v Zasavju. Seveda je bil na takšnem dogodku prisoten tudi Felix Zasavje. Najbrž ena bolj zanimivih stojnic, ki smo jo v našem klubu poimenovali “modra” stojnica, je bila ravno v središču mestnega parku pri sončni uri. “Modra” stojnica je bila okrašena s klubskimi zastavami ter ostalimi klubskimi rekviziti, da pa stojnica ni bilo nikakor moč zgrešili, pa so še dodatno poskrbeli Fičo Felix, Slonček Felix ter Felixova dekleta v klubskih dresih.

sejem1

V klubu smo prepričani, da je zasavski sejem športa dosegel svoj namen, saj se je v parku zbralo veliko ljudi, ki so z zanimanjem obiskovali različne športne klube oz. stojnice. Ob tem bi pohvalili organizatorja dogodka Mladinski center Trbovlje ter ga hkrati pozvali na ponovno organizacijo v začetku meseca septembra, kjer potekajo vpisi v športne klube.

sejem3

Geslo zasavskega sejma športa je bil “Veš, Zasavc, svoj šport?” Odgovor pa je seveda zelo lahek, “Seveda vem, košarka pri Felix Zasavje“!