V soboto, 17.6.2017, je v mestnem parku v Trbovljah potekal zasavski sejem športa, kjer so se predstavila različni športni klubi in društva, ki delujejo v Zasavju. Seveda je bil na takšnem dogodku prisoten tudi Felix Zasavje. Najbrž ena bolj zanimivih stojnic, ki smo jo v našem klubu poimenovali “modra” stojnica, je bila ravno v središču mestnega parku pri sončni uri. “Modra” stojnica je bila okrašena s klubskimi zastavami ter ostalimi klubskimi rekviziti, da pa stojnica ni bilo nikakor moč zgrešili, pa so še dodatno poskrbeli Fičo Felix, Slonček Felix ter Felixova dekleta v klubskih dresih.

sejem1

V klubu smo prepričani, da je zasavski sejem športa dosegel svoj namen, saj se je v parku zbralo veliko ljudi, ki so z zanimanjem obiskovali različne športne klube oz. stojnice. Ob tem bi pohvalili organizatorja dogodka Mladinski center Trbovlje ter ga hkrati pozvali na ponovno organizacijo v začetku meseca septembra, kjer potekajo vpisi v športne klube.

sejem3

Geslo zasavskega sejma športa je bil “Veš, Zasavc, svoj šport?” Odgovor pa je seveda zelo lahek, “Seveda vem, košarka pri Felix Zasavje“!

 


Vse pravice pridržane 2014, Športno društvo Felix