Danes je v športni dvorani Polaj v Trbovljah potekal turnir Zasavske lige, kjer sta se poleg domače ekipe Felix Zasavje bele nastopili še fantovski ekipi Hrastnika in Litije.

Na prvi tekmi so se Zasavke pomerile proti fantom iz Hrastnika, ki so zanesljivo tudi dobili uvodno četrtino. Že v drugi četrtini pa so naše igralke pokazale boljšo igro ter tako do polčasa rezultat izenačile. Tretja četrtina je potekala izjemno izenačeno in se tako tudi zaključila, tako da je o zmagovalcu odločala zadnja četrtina tekme. V zadnji četrtini je bil dosežen zgolj en koš iz prostega meta, ki ga je zadela ekipa Felix Zasavje bele ter se tako veselile prve zmage v sezoni.

Na drugi tekmi pa se je naša ekipa pomerila proti fantom iz Litije, ki so pa so bili v vseh četrtinah pričakovano boljši nasprotnik. Kljub porazu so naše igralke tudi na tej tekmi pokazale dobro predstavo, predvsem pa napredek glede na prejšnje tekme.

Felix Zasavje bele : Hrastnik 9:7 (1:3, 3:1, 2:2, 3:1)

Felix Zasavje bele : Litija 4:12 (1:3, 1:3, 1:3 1:3)

Za Felix Zasavje so na turnirju nastopile: Adna, Eva, Elma, Tisa, Yvone, Tinkara, Kim, Tia, Ana, Asja, Kaja, Naya in Ajla

Vse pravice pridržane 2014, Športno društvo Felix