V nedeljo, 24.11.2019, bo potekal 3. krog mednarodne LWB lige za pionirke. Ekipa Felix Zasavje A bo odšla na gostovanje v Avstrijo v mesto Gradec, medtem ko bo B ekipa gostovala v hrvaški prestolnici.

A ekipa se bo na turnirju, ki bo potekal v Gradcu na prvi tekmi pomerila proti domači ekipi UBI Graz, na drugi tekmi pa Zasavke čaka srečanje z italijanskim predstavnikom – ekipo Interclub Muggia iz Milj. Naše košarkarice imajo po štirih odigranih tekmah dve zmagi in dva poraza in trenutno skupaj z ekipo UBI Graz zasedajo 5. mesto na lestvici. Z zmago več so na trenutno 2. mestu igralke Interclub Muggia. Glede na izenačenost ekip naše igralke čakajo dve težki tekmi.

Spored tekem v Gradcu

Naše mlajše košarkarice, ki sestavljajo B ekipo se bodo na prvi tekmi turnirja v Zagrebu pomerile proti domači ekipi Istok Zagreb, na drugi tekmi pa se bodo pomerili še proti enemu hrvaškemu predstavniku in sicer ekipi Jabuka Zaprešić. Obe ekipi si skupaj z ekipo Interclub Muggia delijo 2. mesto, trenutno imajo vse tri ekipe po 3 zmage in zgolj en poraz.

Spored tekem v Zagrebu

Držimo pesti za obe naši ekipi, da bodo v Avstiji oz. na Hrvaškem prikazale čim boljšo košarkarsko predstavo.

SREČNO!

Vse pravice pridržane 2014, Športno društvo Felix