V klubu so bile pred prekinitvijo aktivne različne tekmovalne selekcije, ki pa jih je epidemija Koronavirusa prekinila. Članska ekipa Felix Zasavje je že 4. leto zapored tekmovala v mednarodni Extra Ligi, Starejše pionirke U15 A in U15B so tekmovale prvo sezono v mednarodni LWB ligi. Najmljaše članice kluba, igralke do 11 in do 9 let pa so tekmovale v regionalni Zasavski ligi.

ZASAVSKA LIGA

V letošnji sezoni je v tekmovanju U11 nastopilo 6 ekip, od tega dve ekipi našega kluba. Ekipa Felix Zasavje bele so v Zasavski ligi odigrale 8 tekem, medtem ko je ekipa Felix Zasavje modre odigrala 6 tekem. Trenutno na lestvici naši ekipi zasedata 3. in 6. mesto, vendar zaradi različnega števila odigranih tekem je vrstni red v tem trenutku neregularen.

Najmlajše pionirke Felix Zasavje U9 pa so v Zasavski ligi odigrale 4 tekme in zasedajo 1. mesto. Tako kot v tekmovanju U11 je tudi v tekmovanju U9 vrstni red zaradi različnega števila odigranih tekem neregularen.

Zasavska liga je za letošnjo sezono 2019/20 končana!

Najmlajše pionirke U11 na turnirju v Zagorju

LWB

Prvo sezono je v tekmovanju nastopilo 9 ekip iz 4 različnih držav. Naš klub je imel v tej sezoni dve ekipi. Starejša ekipa A je v tekmovanju odigrala vseh 12 načrtovanih tekem, medtem ko je ekipa B odigrala turnir manj (10 tekem). Zaradi prekinitve tekmovanja je tudi odpovedan zadnji turnir 2. dela, kjer bi morala naša ekipa še odigrati tekmi proti Litiji in hrvaškemu klubu Radost Čakovec.

LWB liga je začasno prekinjena in se bo v kolikor bo priložnost odigral tudi zaključni turnir najboljših štirih ekip, kamor se pa na žalost ni uspelo uvrstiti našim dvema ekipama.

A ekipa je bila do zadnje tekme v igri za zaključni turnir

EXTRA LIGA

V letošnji sezoni je v članskem tekmovanju nastopilo 8 ekip iz Slovenije, Hrvaška, Italije in Avstrije. Naša ekipa je zadnjo tekmo odigrala na gostovanju na Jesenicah pri ekipi Kranjska Gora – Jesenice in tudi dosegla tretjo zmago v sezoni. Trenutno naša ekipa zaseda 5. mesto na lestvici.

Extra Liga je začasno prekinjena, tako da sezona še ni končana.

Zadnja članska tekma pred prekinitvijo – gostovanje na Jesenicah


MEDNARODNI TURNIRJI

Felix Zasavje bi se moral v aprilu udeležiti mednarodnega turnirja na Češkem v Ostravi in ob koncu meseca maja turnirja v Franciji v mestu Wasquehal.

Zaradi trenutne situacije sta oba turnirja odpovedana.

Vse pravice pridržane 2014, Športno društvo Felix