V ponedeljek, 19.6.2017, so se igralke vseh ekip v klubu udeležile zaključnega izleta v Aqualuno. Zgodaj zjutraj so se igralke z železniških postaj Litija, Zagorje, Trbovlje in Hrastnik, odpravile na celodnevno kopanje v Podčetrtek. Vlak je prispel v Aqualuno približno ob pol devetih, tako da so bile Zasavke prve obiskovalke vodnega parka. Na celodnevnem kopanju so se igralke sončile, skakale v vodo, vozile po različnih toboganih, plavale,… skratka resnično uživale.

aqualuna1

Domov oz. na železniško postajo Podčetrtek toplice, ki je od Aqualune oddaljena zgolj 200 metrov, smo se podali malo pred peto uro popoldan. Takrat si niti predstavljali nismo, da se bo potovanje domov malce zavleklo. Iz Podčetrtka smo se z vlakom odpeljali v Grobelno, kjer smo ga tudi zapustili, vendar smo se po nekaj minutah vrnili nanj ter nadaljevali pot proti Celju, kjer nas je zaradi prestopanja na drugi vlak čakal počitek dolg 30 minut. Na naše presenečenje pa smo pot proti Zidanemu mostu nadaljevali z avtobusom, ko smo prispeli v Zidani most pa so nam sporočili, da moramo počakati nov avtobus, saj pot z vlakom v Hrastnik ni mogoča. Pa smo bili ponovno na avtobusu, kjer smo se skozi Rimske Toplice peljali proti Hrastniku. Od železniške postaje Hrastnik, pa smo pot ponovno nadaljevali z vlakom, tako smo na cilj prispeli dobro uro kasneje. Kljub temu je bilo potovanje nazaj nadvse zanimivo.

aqualuna4

Kot pravi športniki pa smo naslednji dan ponovno preživeli v telovadnici, saj nam utrujenost od vode ter sonca ni prišla do živega.


Vse pravice pridržane 2014, Športno društvo Felix